نوشتن پایان نامه یکی از الزامات تحصیل در دوره های کارشناسی ارشد و دکتری است. پایان نامه یا تز (یا رساله) نوشتاری است که دانشجو در رابطه با موضوعی خاص مربوط به رشته تحصیلی خود می نویسد تا مدرک تحصیلی بگیرد.
در پایان نامه، دانشجو سئوال یا موضوعی را بررسی می کند و با تجزیه و تحلیل یا تجارب علمی یا آزمایشی به آن پاسخ می دهد. بنابراین پایان نامه باید دارای مشخصات و ویژگی هایی باشد که آن را از نظر استادان راهنما و مشاور و سپس نزد داوران قابل قبول سازد. اغلب دانشجویان برای نوشتن به سراغ یک موسسه نوشتن پایان نامه می روند.
زیرا پایان نامه اولین کار پژوهشی آن هاست در انجام این کار دشواری های متعددی دارند. هر چند که باید در ابتدا بدانند چه اصولی را باید برای پایان نامه نویسی رعایت کنند. نوشتن پایان نامه مراحلی دارد که عبارتند از:
مرحله اول: انتخاب موضوع پایان نامه
احتمالاً زمان زیادی را صرف این پروژه خواهید کرد، به همین خاطر ضروری است که موضوعی را انتخاب کنید که واقعاً به آن علاقهمند هستند، یعنی موضوعی که پس از مدت کوتاهی باعث دلزدگی و کسالت شما نگردد.
سعی کنید به سوژهی موردنظرتان بیاندیشید. شاید این سوژه، یک مؤلف، نظریه، بازهی زمانیِ خاص و غیره باشد. به این فکر کنید که ادامهی تحقیق در خصوص موپوع موردنظرتان را چگونه انجام خواهید داد.
اگر با فکر کردن راجع به علاقمندیهای آکادمیک خودتان مشکل دارید، شاید لازم باشد مروری اجمالی بر دروس دورهی کارشناسی خود داشته باشد و ببنید آیا موضوع خاصی وجود دارد که به بررسی آن تمایل داشته باشید یا خیر.
در صورتی که برای انتخاب موضوع دچار مشکل شدید می توانید با یک موسسه نوشتن پایان نامه صحبت کنید.
مرحله دوم: نوشتن پروپوزال
برای شروع پروپوزال نویسی دکتری و یا ارشد ابتدا باید موضوع انتخاب کنید. بعد از اینکه موضوع توسط گروه آموزشی و دانشکده به تصویب رسید حالا کار شما آغاز می شود. برای شروع ابتدا به سراغ منابع مرتبط با موضوع بروید. این منابع شامل:
- · پایان نامهها
- · مقالات علمی پژوهشی داخلی
- · مقالات isi خارجی
- · کتابها
اول از همه بهتر است کتابها را مطالعه کنید. البته برخی از کتابها قدیمیترند و ممکن است در آنها به طور دقیق به موضوع پرداخته نشده باشد. به طور کلی منابع به دو دسته تقسیم می شوند:
- منابع دست اول
- منابع دست دوم
برای نحوه نوشتن پروپوزال کارشناسی ارشد باید ابتدا منابع دست اول را بررسی کنید. سپس به سراغ منابع دست دوم و تحلیل های آنها بروید. در این مرحله از نوشتن پروپوزال باید لیست منابع را به طور کامل یادداشت کنید. زیرا در ادامه کار به آنها نیاز دارید.
موسسه نوشتن پایان نامه جایی است که می تواند نوشتن پروپوزال را به طور کامل برعهده بگیرد.
نوشتن فصل های پایان نامه
پایان نامه های کارشناسی ارشد طبق استاندارد اکثر دانشگاهها شامل ۵ فصل میشوند. این فصول به ترتیب موارد زیر را در بر می گیرند:
- · فصل اول: مقدمه و طرح مسئله ( کلیات تحقیق )
- · فصل دوم: مروری بر منابع یا روش تحقیق
- · فصل سوم: مدل ها و ایده های تحقیق
- · فصل چهارم: نتایج تحقیق
- · فصل پنجم: نتیجه گیری جمع بندی و پیشنهادات
یکی از بهترین موسسات نوشتن پایان نامه ارشد و دکتری، projedoni است. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد خدمات این موسسه می توانید به صفحه آن مراجعه کنید.
- ۹۹/۰۹/۱۱